SANOGEL Detoxikační gel

10.7.2011 18:07:00 - admin

Víte, jakým nepříznivým vlivům je vystavený Váš organizmus v současnosti? Máte představu o tom, jak moc je zanesený toxickými látkami kvůli nesprávnému metabolismu, znečištěnému prostředí a konzumaci zamořených potravin, alkoholu, či cigaret? Jestliže máte poruchy spánku, jste unavení a malátni, netolerujete stres a trpíte občasnými bolestmi hlavy, věřte tomu, že se jedná o chronickou intoxikaci. Znamená to, že potřebujete hloubkovou očistu organizmu. SANOGEL – křemičitý sorbent (čistič) nové generace (bez barvy, bez chuti a vůně) už po několika dnech bez jakýchkoliv vedlejších účinků zabezpečí kompletní detoxikaci organismu, normalizaci stolice, evidentně zlepší funkci slinivky břišní, jater, ledvin a normalizuje složení krve a moči. Očišťuje střevní sliznici, obnovuje její mikroflóru a chrání jí před poškozením. Má výrazný protialergický účinek. (15-ti letý klinický výzkum neprokázal žádné vedlejší účinky na lidský organismus.)

Jestliže máte zvýšenou hladinu cholesterolu v krvi, vysoké hodnoty jaterních testů, anebo nepříjemné pocity po jídle, alkoholu nebo nikotinu, nezapomeňte užít dvě hodiny po jejich konzumaci potravinový sorbent SANOGEL. Jeho blahodáný účinek pocítíte téměř okamžitě!

Použití:

Jednu plnou čajovou lžičku gelu rozmíchejte v minimálně 2 dl tekutiny (čaje, džusu, minerálky) a roztok vypijte na prázdný žaludek – vždy 2 hodiny před a nebo po jídle, či lécích. V případě očistné kúry užívejte Sanogel pravidelně 14 dní - 2x denně. (doporučený čas užívání: 5-7.oo hod, 13 - 15.oo hod. a nebo 19.oo hod..) Pacienti s chronickými těžkostmi by ho měli užívat až 3x denně.

Upozornění:

Je velmi důležité dodržovat pitný režim!



« Zpět