Články

Test

Testet dsad asd a

(více)

Někdejší domov seniorů se v roce 2019 propojil s Lázeňským léčebným domem Praha

Lázeňský léčebný dům Praha se propojil  se dvěma budovami v těsném sousedství, kde ještě do  podzimu 2015 sídlil Domov pro seniory Luhačovice.


(více)

Průvod prošel zastaveními křížové cesty

Luhačovický farář v neděli 6. března 2016 požehnal obrázkům křížové cesty vybudované mezi luhačovickými prameny Viola a Marie v loňském roce. Na putování po jednotlivých zastaveních křížové cesty se spolu s ním vydaly desítky lidí včetně autorky výtvarného zpracování jednotlivých výjevů křížové cesty Jitky Jurnečkové. 


(více)

Minerální přírodní léčivá voda VIOLA

Vrt Pramene VIOLA se nachází v lese nad Ottovkou. Byl naražen 2.11.2010. Je doveden potrubím dlouhým 1,4 km až do Lázeňského léčebného domu PRAHA. Vše bylo financováno podnikatelkou Annou Kneblovou. Minerální voda je využívána pro pitné kůry lázeňských pacientů a hostů, dále pro uhličité koupele, inhalace a kloktání.

Poslední analýza vzorků vody proběhla ve dnech 12.9.2019 až 2.9.2019. Výtěžek ze zdroje je prostý mikrobiologického a chemického znečištění.


(více)

SANOGEL Detoxikační gel

Víte, jakým nepříznivým vlivům je vystavený Váš organizmus v současnosti? Máte představu o tom, jak moc je zanesený toxickými látkami kvůli nesprávnému metabolismu, znečištěnému prostředí a konzumaci zamořených potravin, alkoholu, či cigaret? Jestliže máte poruchy spánku, jste unavení a malátni, netolerujete stres a trpíte občasnými bolestmi hlavy, věřte tomu, že se jedná o chronickou intoxikaci. Znamená to, že potřebujete hloubkovou očistu organizmu. SANOGEL – křemičitý sorbent (čistič) nové generace (bez barvy, bez chuti a vůně) už po několika dnech bez jakýchkoliv...

(více)

Překyselení organismu, „Acido-bazická rovnováha (ABR)“

article title image
Co je ABR Co je pH (powervodík) Proč je pro organismus nebezpečné porušení ABR Jak změřit pH Způsoby udržování ABR Abychom si vůbec dokázali představit, co to ABR vlastně je, uvedu jednoduchý příklad: "Jedna molekula glukózy se při spalování rozkládá na dvě molekuly kyseliny mléčné". Jiným slovem, pokud chceme mít hodně energie, musíme počítat s tvorbou kyseliny v organismu. Pokud máme výborné trávení, zdravé ledviny, správně dýcháme, máme dostatek aktivních minerálů, včetně vápníku, náš organismus dokáže udržet normální pH (pH v krvi je vždy 7,34). Je to proto...

(více)

HAI HUA – elektroakupunkturní přístroj zkušenosti od 2007 do 30.6.2011

Naše první zkušenost, v té době se zapůjčeným přístrojem v listopadu 2007, u devítileté holčičky, diagnóza chronický zánět ledvin (chronická pyelonefritida). První aplikace přístrojem na předepsané akupunkturní body vykázala v hodnotách značnou nerovnováhu levé a pravé poloviny těla. Ovšem za dva dny u druhé léčebné aplikace elektroakupunktury došlo ke srovnání hodnot a nastoupil další léčebný proces. Celkem provedeno 9 aplikací Od té doby jsme s úspěchem provedli více jak 8500 aplikací elektroléčby pomocí tohoto přístroje u různých onemocnění a bolestivých stavů...

(více)

Jsme specialisté na léčbu horních cest dýchacích

Je s podivem kolik lidí neumí dýchat přesto, že bez dýchání není život. Dýchání se nevyučuje ani ve škole. Bereme ho jako samozřejmost. Ale neuvědomujeme si, že dýchání má za úkol zabezpečit náš organismus zásobou kyslíku, okysličit všechny buňky v těle, vytvořit rovnováhu v organismu, udržovat stabilní Ph či-li rovnováhu kyselého a zásaditého prostředí. Každý člověk by měl denně cíleně hluboce dýchat do bříška, já tomu říkám „uvědomělé dýchání“, alespoň 20 až 40 minut s cílem nácviku postupného prodloužování doby výdechu. Učíme nácvik takového...

(více)

Diagnosticko-terapeutický komplex

Lázeňský kléčebný dům používá při své práci rovněž  DIAGNOSTICKO - TERAPEUTICKÝ KOMPLEX (DTK) což je kombinace diagnostických metod „FLEET test", „Medical dynamika" a „AMP – analyzátor krve", ale i léčebné techniky elektroakupunkturního přístroje „HAI HUA", biorezonančního přístroje „BIOL" a řady dalších lázeňských postupů a léčebných procedur. Tyto metody jsou neinvazívní (působí na povrch těla, anebo bezkontaktně).


(více)

Stručný výtah možnosti použití – BIOL

Jde o převratný vývoj přístroje, založený na nejnovějších poznatcích biofyziky, molekulární biologie, experimentální a klinické onkologie. BIOL přístroj je určený k léčbě benigních a maligních tumorů, onemocnění virové etiologie (herpes, atd.), neurologické degenerativní onemocnení, akutní a chronické onemocnění kloubů (artritida, artróza), metabolické poruchy v těle apod.


(více)